facebook

Följ med ÅWL på Open House Stockholm! 

ÅWL visar i år upp två projekt under årets Open House Stockholm den 4 till 6 oktober, besök oss på lekplatsen Lilla Kvarnholmen där vi bjuder på bullar eller få en visning av Trekanten Terrass i Gröndal. 

För fjärde året i rad anordnas Open House Stockholm då allmänheten bjuds in för att inspireras och lära sig mer om stadens utveckling och arkitektur. Runt om i Stockholm kan du lära dig mer om stadens mest spännande byggnader och platser med guidade turer, berättelser och upplevelser. 

 

5 oktober kl 14-16 Lilla Kvarnholmen
Besök lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är det gamla Kvarnholmen, som det såg ut på den tiden då kvarnarna fortfarande malde mjöl, i miniatyr. Ta en bulle, gå en tipspromenad och hör hur vi tog oss an utmaningen att bygga en tillgänglig lekplats samtidigt som platsens lummiga grönska bevarades. Och så passa på att leka förstås! 

 

6 oktober kl 13-15 Trekanten Terass
Tillsammans med JM guidar våra arkitekter Anna Månsson och Peter Skalmstad dig runt Trekantens Terrass i Gröndal där modern arkitektur och moderna bostäder förenas på en historisk plats. Med fasaden av tegel kan man säga att Trekantens Terrass bejakar den tegelkultur som råder i Gröndal. Ett av förslagets kärnidéer var att göra en enkel arkitektur med mycket hög kvalité i material och detaljer. 

Du hittar hela programmet på openhousestockholm.se 

Lilla Kvarnholmen, Open House 2018

Trekantens Terrass, Gröndal