facebook

Om oss

Med omtanke om människan, naturen och samhället skapar vi arkitektur för en hållbar framtid. Varje dag tar vi tillsammans med våra kunder beslut som formar morgondagens byggnader, städer och livsmiljöer. Det är ett privilegie, men också ett stort ansvar att bidra till framtidens hållbara samhällsbyggande. Det kräver initiativ, mod och inte minst omtanke.


Lång erfarenhet och expertis
Med kontor i både Stockholm och Norrköping tar vi oss an uppdrag i hela Sverige. Vi har funnits sedan 1983 och har hunnit ritat flera hundra projekt, det betyder flera tusen hem och livsmiljöer som idag är en naturlig del av människors vardag och samhälle.

Vi är en trygg, erfaren och långsiktig partner som jobbar personligt och nytänkande. Vi har lång erfarenhet av att arbeta gränsöverskridande med hus, landskap och stadsbyggnad i komplexa projekt där det krävs god förståelse för uppdraget ur ett större perspektiv.

Hus och landskap integrerat
I nära 40 år har vi arbetat integrerat med hus- och landskapsarkitektur i våra projekt. Parallellt har vi uppdaterat vår metod och kompetens för att svara upp mot de utmaningar och nya möjligheter som stadsbyggnadsbranschen och inte minst klimatet innebär.  

Det är självklart för oss att hus och landskap gemensamt skapar en helhet, varför vi alltid jobbar i team med båda dessa kompetenser från första början.

När du samarbetar med oss kan du lita på att vi gemensamt finner en helhetslösning för hela fastighetens eller områdets utformning, från första utredning fram till förvaltningsskede. Vi vet att hållbarhet och klimatmålet inte går att uppnå utan helhetssyn, fokus och absolut samverkan, något vår arbetsprocess och våra digitala verktyg lägger grunden för.

Lär känna oss

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan samarbeta för att nå en hållbar lösning?
Slå en signal eller maila vår affärschef!

Lisa Runnérus

Landskapsarkitekt MSA, affärschef

+46 736 89 98 96
lisa.runnerus@awlark.se