facebook

Arkitektur för ett hållbart och mänskligt samhälle

Vi är arkitekter, ingenjörer, landskapsarkitekter och specialister som tillsammans skapar de bästa lösningarna för människa, natur och samhälle. Med vår kunskap och bredd kan vi ge dig ett helhetserbjudande som täcker det mesta du kan ställas inför i ditt nästa byggprojekt.

Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan samarbeta för att nå en hållbar lösning tillsammans?
Slå en pling eller dra iväg ett mejl till vår affärschef.

Lång erfarenhet och expertis

Med kontor i både Stockholm och Norrköping tar vi oss an uppdrag i hela Sverige. Vi har funnits sedan 1983 och har hunnit ritat flera hundra projekt, det betyder flera tusen hem och livsmiljöer som idag är en naturlig del av människors vardag och samhälle.

Med hjälp av vår erfarenhet, data och kreativitet får vi fram kvalitativa och innovativa lösningar på våra kunders utmaningar.
Vi har tack vare detta ett brett helhetserbjudande där vi kan erbjuda allt från projektledning till avancerad BIM.

Här är några exempel på uppdrag vi gjort:

Bostadshus med detaljerad tegelarkitektur

Ett badhus utöver det vanliga

En personalrestaurang med hög hållbarhetsprofil

Hus och landskap integrerat  

I nära 40 år har vi arbetat integrerat med hus- och landskapsarkitektur i våra projekt. Parallellt har vi uppdaterat vår metod och kompetens för svara upp mot de utmaningar och nya möjligheter som stadsbyggnadsbranschen och inte minst klimatet innebär.  

Det är självklart för oss att hus och landskap gemensamt skapar en helhet, varför vi alltid jobbar i team med båda dessa kompetenser från första början. När du samarbetar med oss kan du lita på att vi gemensamt finner en helhetslösning för hela fastighetens eller områdets utformning, från första utredning fram till förvaltningsskede. Vi vet att hållbarhet och klimatmålet inte går att uppnå utan helhetssyn, fokus och absolut samverkan, något vår arbetsprocess och våra digitala verktyg lägger grunden för.  

Tillsammans gör vi skillnad

Med en omtanke om människan, naturen och samhället skapar vi arkitektur för en hållbar framtid. Vi vet att vi når de bästa lösningarna när alla får möjlighet att bidra med idéer och initiativ i våra projekt. Hos oss får även alla som har jobbat ett år bli delägare i företaget, på så vis kan man vara med och påverka även som ägare. Vill du vara med på vår resa för ett hållbart och mänskligt samhälle? Jobba hos oss.