Arkitektur för ett hållbart och mänskligt samhälle

Vi är arkitekter, ingenjörer, landskapsarkitekter och specialister som tillsammans skapar de bästa lösningarna för människa, natur och samhälle. Med vår kunskap och bredd kan vi ge dig ett helhetserbjudande som täcker det mesta du kan ställas inför i ditt nästa byggprojekt.

Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan samarbeta för att nå en hållbar lösning tillsammans?
Slå en pling eller dra iväg ett mejl till vår affärschef.

Lång erfarenhet och expertis

Med kontor i både Stockholm och Norrköping tar vi oss an uppdrag i hela Sverige. Vi har funnits sedan 1983 och har hunnit ritat flera hundra projekt, det betyder flera tusen hem och livsmiljöer som idag är en naturlig del av människors vardag och samhälle.

Med hjälp av vår erfarenhet, data och kreativitet får vi fram kvalitativa och innovativa lösningar på våra kunders utmaningar.
Vi har tack vare detta ett brett helhetserbjudande där vi kan erbjuda allt från projektledning till avancerad BIM.

Här är några exempel på uppdrag vi gjort:

Bostadshus med detaljerad tegelarkitektur

Ett badhus utöver det vanliga

En personalrestaurang med hög hållbarhetsprofil

Tillsammans gör vi skillnad

Med en omtanke om människan, naturen och samhället skapar vi arkitektur för en hållbar framtid. Vi vet att vi når de bästa lösningarna när alla får möjlighet att bidra med idéer och initiativ i våra projekt. Hos oss får även alla som har jobbat ett år bli delägare i företaget, på så vis kan man vara med och påverka även som ägare. Vill du vara med på vår resa för ett hållbart och mänskligt samhälle? Jobba hos oss.