Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare – nyutexaminerade, men självklart också dig med lång erfarenhet.

Vi arbetar med både offentliga och privata uppdrag, från stadsplanering till projektering, och alltid med målet att skapa attraktiva och hållbara livsmiljöer. Hos oss får du jobba i alla delar i projektprocessen, med tidiga skeden, skisser, detaljplaner och projektering av bygghandlingar. Vi tror nämligen att resultatet blir bättre om man arbetar tillsammans och möts över disciplingränserna.

Vi tror att alla mår bra av att yrkesliv och privatliv kan kombineras på ett vettigt sätt. Hos oss får du individuell frihet att lägga upp ditt arbete och vi erbjuder stora möjligheter till utveckling och utbildning. Vi stöttar och hjälper varandra och tar tillvara på varandras olikheter och kompetenser.

Läs nedan vilka kompetenser vi söker just nu, eller skicka ett mail till Anna Månsson, HR-chef.

 

Nybliven landskapsarkitekt


Är du nybliven landskapsarkitekt eller har jobbat något år och vill dela med dig av dina idéer och kunskaper från utbildningen?
Vi sitter på Nytorgsgatan 30 på Södermalm och här arbetar 20 landskapsarkitekter och ingenjörer med utformning av nya stadsdelar, bostadsmiljöer, förskolegårdar, vårdboenden, offentliga parker, kajstråk, lekplatser och torg. Nu söker vi fler kollegor som brinner för hållbar arkitektur och vill vara en del av vår gemenskap.

Tveka inte att skicka in din ansökan till Elin Billberg på elin.billberg@awlark.se

Handläggande/ansvarig landskapsarkitekt


Är du en erfaren landskapsarkitekt som gärna arbetar under hela processen, från tidiga skeden till projektering, och i tätt samarbete med husarkitekter?
Nu söker vi dig som vill dela med av din erfarenhet och inspirera kollegor.

Rekryteringen av handläggare och ansvarig landskpsarkitekt sker via rekryteringsfirma. Tveka inte att skicka din ansökan till Hauke Brandis på hauke@larenius.se

 

Kommunikationschef


Som Kommunikationschef på ÅWL är din främsta uppgift att stärka företagets varumärke, positionera bolaget och göra det synligt för utvalda målgrupper och fylla varumärket med innehåll. Du ska också ansvara för att bygga upp en väl fungerande internkommunikation. I rollen kommer du att leda, koordinera och fördela arbetet med att kommunicera ut bolaget. Till din hjälp har du två medarbetare. Det är en viktig strategisk roll, och också väldigt operativ. Du sitter i ledningsgruppen, i en stimulerande miljö där de allra flesta av medarbetarna är arkitekter.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att bygga varumärke, du gillar att arbeta såväl strategiskt som hands-on och du har ett intresse för arkitektur och samhällsbyggnad. Du har också erfarenhet av såväl ledarskap som av ledningsgruppsarbete.

Vänligen kontakta rekryteringskonsult Susanne Ahlström, sah@brightness.se alt 0706044297 om du har några frågor om tjänsten. Sök tjänsten snarast då vi kallar till intervjuer löpande, och senast den 28/3 genom att skicka in personligt brev och CV här.