facebook

Karriär

Vi befinner oss i en tid där vår bransch kan göra stor skillnad och vårt fokus på hållbarhet är avgörande för vår omvärld. Hos oss får du möjligheten att tillsammans med kompetenta, kreativa och roliga kollegor bygga framtidens hållbara samhälle. Varje dag fattar vi beslut som formar morgondagens städer och livsmiljöer. Det är vi stolta över!

Vi arbetar nära våra kunder som har högt förtroende för vad vi kan bidra med. Vi är måna om att ta vara på våra olikheter, kompetenser och drivkrafter och många av oss har arbetat länge i branschen. Så vi lär oss mycket av varandra. Vi lägger stort fokus på att utvecklas både som individ och företag. Både för att det är kul och för att bättre möta kraven som vår omvärld ställer på oss.

Engagemang skapas genom delaktighet och möjlighet att påverka, därför kan alla som arbetat hos oss i ett år bli delägare. Vi har givetvis kollektivavtal, individuell utvecklingspeng, friskvård, företagshälsovård samt gör massor av roliga aktiviteter tillsammans som studieresor, studiebesök, utvecklingsluncher och annat trevligt. Och så firar vi våra framgångar så ofta vi kan!

Här kan du läsa mer om vad vi gör tillsammans med våra kunder.

Har du några frågor så är du mer än välkommen att kontakta vår HR-ansvarig Anna Månsson.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@awlark.se

Aktuella tjänster

Inga karriärmöjligheter just nu.