facebook

Nu söker vi nya kollegor till Stockholm eller Norrköping!

 

Vill du bli vår nya kollega?
Nu söker vi ett antal personer till våra kontor i antingen Norrköping eller Stockholm. Vill du vara med och utmana både oss och våra kunder? Brinner du för att leverera långsiktigt hållbara lösningar som är bra för individ och samhälle? Läs i så fall mer om våra tillgängliga tjänster nedan.

Kort om ÅWL Arkitekter
Vi är ett arkitektkontor bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer och specialister som drivs av att skapa hållbara livsmiljöer. Tillsammans med våra kunder tar vi fram de bästa lösningarna för människa, natur och samhälle. Med kontor i både Norrköping och Stockholm tar vi oss an uppdrag i hela Sverige. Sedan starten 1983 har vi skapat arkitektur och livsmiljöer som är en naturlig del av 1000-tals människors vardag. Och nu vill vi bli fler som drivs av samma engagemang!

Varför ÅWL Arkitekter?
Vi befinner oss i en tid där vår bransch kan göra stor skillnad och vårt fokus på hållbarhet är avgörande för vår omvärld. Hos oss får du möjligheten att tillsammans med kompetenta, kreativa och roliga kollegor bygga framtidens hållbara samhälle. Varje dag fattar vi beslut som formar morgondagens städer och livsmiljöer. Det är vi stolta över!

Vi arbetar nära våra kunder som har högt förtroende för vad vi kan bidra med. Vi är måna om att ta vara på våra olikheter, kompetenser och drivkrafter och många av oss har arbetat länge i branschen. Så vi lär oss mycket av varandra. Vi lägger stort fokus på att utvecklas både som individ och företag. Både för att det är kul och för att bättre möta kraven som vår omvärld ställer på oss.

Engagemang skapas genom delaktighet och möjlighet att påverka, därför kan alla som arbetat hos oss i ett år bli delägare. Vi har givetvis kollektivavtal, individuell utvecklingspeng, friskvård, företagshälsovård samt gör massor av roliga aktiviteter tillsammans som studieresor, studiebesök, utvecklingsluncher och annat trevligt. Och så firar vi våra framgångar så ofta vi kan!

Här kan du läsa mer om vad vi gör tillsammans med våra kunder.

Låter det rätt för dig? Nedan hittar du de tjänster som är tillgängliga just nu.

Har du några frågor så är du mer än välkommen att kontakta vår HR-chef Anna Månsson.
Välkommen med din ansökan till rekrytering@awlark.se

 

Affärsutvecklare hållbarhet

Inflytelserik affärsutvecklare som tillsammans med oss vill ta ledning inom hållbart samhällsbyggande samt hjälpa kunder att förstå värdet av hållbarhet och fatta modiga beslut.

Läs mer

Arkitektpraktikanter

Som praktikant på ÅWL får du möjligheten att ta del av den samlade kunskapen och kompetensen som våra medarbetare har.

Läs mer