Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare – nyutexaminerade, men självklart också dig med lång erfarenhet.

Vi arbetar med både offentliga och privata uppdrag, från stadsplanering till projektering, och alltid med målet att skapa attraktiva och hållbara livsmiljöer. Hos oss får du jobba i alla delar i projektprocessen, med tidiga skeden, skisser, detaljplaner och projektering av bygghandlingar. Vi tror nämligen att resultatet blir bättre om man arbetar tillsammans och möts över disciplingränserna.

Vi tror att alla mår bra av att yrkesliv och privatliv kan kombineras på ett vettigt sätt. Hos oss får du individuell frihet att lägga upp ditt arbete och vi erbjuder stora möjligheter till utveckling och utbildning. Vi stöttar och hjälper varandra och tar tillvara på varandras olikheter och kompetenser.

Läs nedan vilka kompetenser vi söker just nu, eller skicka ett mail till Anna Månsson, HR-chef.

 

Vill du göra praktik hos oss? 2020-01-28

Nu söker vi efter en arkitektpraktikant med lägst kandidatexamen (3 år) eller högskoleingenjör med inriktning arkitektur, med intresse för gestaltning, stadsutveckling och bostadsmiljöer för praktik under våren 2020.

På ÅWL arbetar vi med både offentliga och privata uppdrag, från stadsplanering till projektering, och alltid med målet att skapa attraktiva och hållbara livsmiljöer. På ÅWL Arkitekter är vi idag omkring 100 anställda: husarkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer och visualiserare.

Är du intresserad, kontakta vår HR chef Anna Månsson på anna.mansson@awlark.se

 

 

Vi har nya spännande uppdrag och behöver förstärkning! 2019-12-13

Nu letar vi efter en uppdragsansvarig arkitekt med huvudsaklig inriktning på samhällsfastigheter.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt, gillar att driva projekt från skiss till projektering, trivs som bäst i en miljö där vi jobbar tillsammans över alla discipliner, tycker om att bidra till utveckling – både i projekt och i din yrkesroll.

Kort sagt, du vill bidra till ett bättre och hållbart samhälle genom arkitektur, påverka och ta initiativ i arbetet, bidra till en omtänksam kultur och utvecklas tillsammans med oss på ÅWL!

På ÅWL arbetar vi med både offentliga och privata uppdrag, från stadsplanering till projektering, och alltid med målet att skapa attraktiva och hållbara livsmiljöer. ÅWL Arkitekter har idag omkring 100 anställda: husarkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer och visualiserare.

Skicka din ansökan till HR chef Anna Månsson anna.mansson@awlark.se