facebook

ÅWL Arkitekter leder omvandlingen av Kungsbackas äldsta skola

Kungsbackas äldsta skola, Iseråsskolan på Onsalahalvön, står inför en spännande omvandling med en omfattande ombyggnad, ett nytt skolhus och en ny fullstor idrottshall. ÅWL Arkitekter har fått förtroendet att genomföra detta uppdrag med ett stort fokus på att möta framtidens utbildningsbehov genom modern pedagogik, flexibilitet och hållbar arkitektur.

Läs mer

ÅWL vinner ramavtal för landskapsarkitekturtjänster på Öland 

Vi är både glada och stolta över att ha vunnit ramavtal med Ölands två kommuner Mörbylånga och Borgholm! Ramavtalet är en milstolpe för oss och innebär att vi tar vårt första kliv över Ölandsbron till Ölands unika naturlandskap. Hurra för det!  

Läs mer

ÅWL vinner ramavtal med Linköpings Universitet

Vi kan stolt meddela att ÅWL vunnit ramavtal med Linköpings Universitet. Med ett starkt fokus på långsiktighet, flexibilitet och hållbar design, ska vi tillsammans möta behoven i framtidens universitetsmiljöer.

Läs mer

Bygglov klart för Seminariet i Uppsala

Efter en omsorgsfull process med att gestalta de nya kvarteren i Seminarieparkens kulturhistoriska miljö, har projektet nu fått bygglov beviljat och är redo att börja byggas under 2024. Seminariet …

Läs mer

Viktiga kliv framåt i Järvastaden 

Järvastaden är en växande stadsdel i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg som nu tar viktiga kliv framåt i processen genom samrådet för etapp 6, Kv Backklövern m fl. ÅWL har varit aktiva i …

Läs mer