facebook

ÅWL får ramavtal med Norrköpings kommun

ÅWL får ramavtal med Norrköpings kommun i form av landskap, allmän platsmark, gator, torg och offentliga platser. I ramavtalet ingår även Söderköping, Valdemarsvik och Finspångs kommun. Vi är glada att få vara med och forma hållbara och vackra utemiljöer i Östergötland.

– Vi har jobbat en hel del med allmän platsmark i Norrköping under tidigare år och jag ser fram emot att arbeta med Norrköping igen då det är en stad med höga ambitioner och spännande miljöer som t ex det gamla industrilandskapet. Det är också extra roligt nu eftersom vi har en landskapsarkitekt på plats på vårt kontor i Norrköping, säger Linda Andsberg, landskapsarkitekt.

Genom den lokala anknytningen med vårt kontor i Norrköping kommer vi nu kunna jobba på hemmaplan. Det ger en rad olika fördelar, förutom att ha närmre till den fysiska platsen så har vi även lokal kännedom och bredare kunskap om platsen då vi tidigare kan ha stött på den i andra sammanhang och projekt.

– Jag ser fram mot att, tillsammans med mina kollegor på ÅWL, bidra till ett bättre Norrköping. Det ska även bli väldigt roligt att få jobba med Söderköping, Valdemarsvik och Finspång, det händer mycket i de kommunerna och det ska bli spännande att få vara en del av den utvecklingen, säger Malin Hallor, landskapsarkitekt i Norrköping.

Ramavtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

Malin Hallor, landskapsarkitekt

Linda Andsberg, landskapsarkitekt