facebook

Andreas Liljefors ny kommunikationschef på ÅWL Arkitekter

Den 5 augusti 2019 börjar Andreas Liljefors som kommunikationschef på ÅWL Arkitekter.

Andreas kommer närmast från NCC där han har arbetat som kommunikationsansvarig och strateg i cirka två år. Andreas har en gedigen bakgrund inom kommunikation som bland annat, delägare på den prisbelönta byrån Friends Agenda.

– På ÅWL arbetar arkitekter, landskapsarkitekter och ingenjörer integrerat kring projekten. Vi erbjuder arkitekttjänster inom nybyggnad och ombyggnad för hus och landskap i alla skeden, från tidiga skisser till färdigt projekt. Andreas breda erfarenhet, både från NCC men även tidigare konsultuppdrag, gör att han har ett helhets- och affärsperspektiv som är helt avgörande för oss, säger Jacob Haas vd ÅWL Arkitekter.

Andreas har under sin karriär arbetat med både intern- och extern kommunikation för offentliga och privata aktörer, under de senaste åren främst inom stads- och samhällsbyggnad.

– Jag ser fram emot att få börja på ÅWL då det är ett kontor som gör fantastiska projekt och som präglas av delaktighet, omtanke och nytänkande. Jag tar med mig mina erfarenheter från att ha jobbat med kommunikation inom såväl PR-branschen, stadsutveckling som byggbolag och hoppas kunna bidra till att stärka ÅWLs kommunikation både internt och externt, säger Andreas Liljefors.

Andreas Liljefors