facebook

Möt vår kollega Linda Andsberg

Hon är tillsammans med Sara Revström ansvarig för att driva landskapsgruppen på ÅWL, något hon gjort sedan 2007. Då var de tre landskapsarkitekter, nu består gruppen av 19 personer. Vi frågade henne om hur det är att vara ansvarig för landskapsarkitekterna på ÅWL.

Berätta, vad tycker du är roligast med ditt jobb?
Att få jobba tillsammans med mina otroligt duktiga kollegor. Vi är en grupp som gör bra saker, tar hand om varandra och har roligt ihop.

Du har, tillsammans med Sara, varit ansvarig för landskapsgruppen sedan 2007. Vad har varit ert fokus under den tiden?
Vi har med fokus på omtänksamhet och förtroende byggt upp en grupp som är väldigt sammansvetsad och som verkligen tycker om att jobba tillsammans. Vi har också arbetat hårt, tillsammans med övrig ledning, för att skapa ett nära samarbete mellan husarkitekter och landskapsarkitekter. Även om vi kan förbättra samarbetet ytterligare så skulle jag tro att vi är ett av de kontor i Sverige som har det närmaste samarbetet kring husarkitektur och landskapsarkitektur. Något jag är väldigt stolt över!

Varför är samarbetet så viktigt för er och ÅWL?
Det är tillsammans som vi blir bäst. Vi är alla duktiga på olika saker och vi vill att våra kunder ska vara säkra på att vi kan bidra i varje steg av kedjan. Det kräver en hel del av oss, men vår kultur som drivs av gemenskap, delaktighet och tillit, gör det möjligt. Det blir också väldigt mycket roligare att jobba ihop, eftersom vi lär oss nya saker av varandra varje dag!

 

Linda Andsberg