facebook

ÅWL deltar i Open House 2018

Open House grundades i London 1992 av Victoria Thornton, vars vision var att riva barriärerna mellan arkitektkåren och allmänheten. Därför bjöd hon in Londons invånare till öppet hus där de fick chansen att uppleva hur arkitektur utvecklar staden. Open House var fött. Sedan dess har festivalen etablerats i 35 storstäder över hela världen, och lockar över 1 miljon besökare varje år.

Open House Stockholm går av stapeln den 5-7 oktober, för tredje året i rad och hyllar en stad i utveckling.

ÅWL är såklart med och stöttar årets festival! På lördagen den 6/10 bjuder vi alla små och stora barn på bus och bullar i lekplatsen Lilla Kvarnholmen.

ÅWL Arkitekter som tillsammans med konstnären Tor Svahe har utformat lekplatsen som knyter an till Kvarnholmens historia. Lilla Kvarnholmen föreställer Kvarnholmen i miniatyr, som det såg ut på den tiden då kvarnarna fortfarande malde mjöl. Här kan barnen ”laga mat”, leka affär i en liten Konsumbutik, leka på båten Tre kronor och åka rutschbana på en miniatyrvariant av den gamla kvarnen Tre kronor.

Välkomna på mingel i lekparken med ÅWL:

Tid: 14-16

Datum: Lördagen den 6/10

Vad: Kanelbullar och lek (ansiktsmålning, tipsrunda för barnen)

Plats: Lilla Kvarnholmen, Nacka

 

För nyfikna vuxna kommer våra landskapsarkitekter vara på plats och berättar om arbetet med parken. Så ta med familjen, stora och små barn, hundar och sambos, vänner eller svärföräldrar för en trevlig stund med oss och Open House!

Läs mer om Open House här!