facebook

Andreas Lebisch – ny affärsutvecklare inom hållbarhet

Vi fortsätter förstärka vår position inom klimatneutralt och hållbart byggande genom att rekrytera Andreas Lebisch som affärsutvecklare och uppdragsansvarig arkitekt.

Helt i linje med vår höga ambition och tydliga hållbarhetsmål rekryteras Andreas Lebisch som affärsutvecklare och uppdragsansvarig arkitekt. Hans cv inom fossilfritt och klimatneutralt byggande är kanske det starkaste i Sverige med uppmärksammade projekt som Förskolan Hoppet och Lidls pilotprojekt inom Noll Co2.

– Vi är otroligt stolta och glada att Andreas Lebisch valt att komma till oss på ÅWL. Vi ser det som en bekräftelse på vår förflyttning och uppväxlade kompetens inom hållbarhet. Andreas stärker vår framåtlutade och starka position inom klimatneutralt och hållbart byggande ytterligare, säger Cecilia Holmström, vd.

Som affärsutvecklare blir Andreas Lebisch en viktig del i att driva ÅWL:s projekt och hållbarhetsarbete såväl som att hjälpa kunder att utveckla sin affär kopplat till hållbart byggande. Parallellt ska han fortsätta utveckla kontorets gestaltning med fokus på hållbara, innovativa material och konstruktionsmetoder.

– ÅWL har en öppen kultur och organisation som tilltalar mig, utöver deras ambitiösa plan för att skala upp ett hållbart byggande. Både kontoret och jag motiveras av utmaningen att förflytta byggindustrin framåt inom hållbarhet och god design. Marknaden är redo att bygga hållbart på riktigt och ÅWL visar att ambitiösa idéer också går att genomföra, säger Andreas Lebisch.

Andreas kommer närmast från arkitektkontoret Warm in the Winter och börjar på ÅWL omgående. Vi hälsar Andreas varmt välkommen!

Arkitekt SAR/MSA, Affärsutvecklare inom hållbart byggande