facebook

ÅWL tecknar ramavtal med Vasakronan Fastigheter

Fotograf Gonzalo Irigoyen för Vasakronan 

Vi har nyligen ingått ett nytt ramavtal med Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag. Avtalet, som löper över minst tre år, omfattar ett brett spektrum av arkitekttjänster i Stockholm, inklusive hus- och landskapsarkitektur, ombyggnad, nybyggnad och inredning. 

– Vi är oerhört stolta över att ha blivit utvalda som ramavtalsleverantör för Vasakronan. Deras starka engagemang för hållbarhet och kvalitetsdriven stadsbyggnad är helt i linje med våra egna värderingar, och vi ser fram emot att tillsammans skapa platser där människor och verksamheter kan växa och trivas, säger Cecilia Holmström, Vd på ÅWL Arkitekter. 

Detta samarbete är ett bevis på att den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren inger förtroende, något vi är ödmjukt tacksamma för! Vasakronans roll som Sveriges största fastighetsägare och deras breda portfölj och aldrig sviktande engagemang att gå före när det gäller hållbart byggande öppnar unika möjligheter för oss att tillsammans utveckla långsiktiga lösningar som integrerar våra olika kompetenser.  

– Det är inspirerande att få arbeta med ett bolag med en så bred repertoar. Detta samarbete ger oss chansen att skapa något riktigt speciellt – något som inte bara lever upp till dagens förväntningar utan också banar väg för framtiden och skapar värde för kommande generationer, säger Lukasz Krupinski, affärsområdesansvarig för kommersiella fastigheter på ÅWL Arkitekter. 
 
Tillsammans med Vasakronan ser vi fram emot att driva utvecklingen mot en långsiktig, hållbar och mänsklig stadsmiljö i Stockholm.  

Kontaktpersoner:

Lukasz Krupinski
Affärsområdesansvarig för kommersiella fastigheter