facebook

Vi förstärker vår landskapsavdelning med Sanna Jonsson Buttery

Vi fortsätter stärka upp vår landskapsavdelning och rekryterar Sanna Jonsson Buttery som handläggande landskapsarkitekt. Med mer än 16 års erfarenhet inom landskapsarkitektur och en mångfald av projekt i olika storlekar och skalor, tillför hon bred och gedigen kompetens till avdelningen.

Hennes kompetens och erfarenhet av offentliga miljöer och allmän platsmark blir en stor tillgång till ÅWL:s landskapsteam. Hon har bland annat jobbat med välkända platser som Liljevalchs Torg på Djurgården, allmän platsmark i pågående utveckling av Slakthusområdet och Högsätra Kärnan på Lidingö, för att bara nämna några.

– Vi är otroligt glada över att ha Sanna här på ÅWL. Hon bidrar inte minst med sin gedigna kompetens och erfarenhet inom gestaltning och projektering av främst allmän platsmark och stärker oss därmed särskilt inom det segmentet. Men hon kommer dessutom till oss med en stor skopa entusiasm och energi vilket är extra härligt, säger Patrik Olsson, operativ chef för landskapsavdelningen på ÅWL.

Sanna kommer närmast från Nyréns Arkitektkontor och började på ÅWL i januari och kommer utgå från vårt Stockholmskontor där hon redan är i full gång i flera av våra projekt. 

– Det är väldigt kul att vara här! ÅWL är ett kontor som jag varit och nosat på tidigare och fått en väldigt bra känsla av, både av företagskulturen och bredden på projekten, från stadsutveckling till genomförande, säger Sanna. 

Vi hälsar henne varmt välkommen!