facebook

Louise Lindquist Sassene och Lärmiljöpodden prisas av Skolhusgruppen

ÅWL:s Louise Lindquist Sassene och Lärmiljöpodden fick Skolhusgruppens pris ”Högsta betyg Stort A” som delades ut vid Skolhusgruppens årsmöte.

— Det känns fantastiskt kul att få det här priset! Med vår podd vill vi skapa en plattform som lyfter frågor kring lärmiljön och sprida all den kunskap som våra gäster sitter på, säger Louise Lindquist Sassene, arkitekt på ÅWL, initiativtagare och programledare för Lärmiljöpodden.

Lärmiljöpodden tilldelas priset från Skolhusgruppen med motiveringen:

”Lärmiljöpodden är intressant och välgjord med öppna samtal i ett brett spektrum. Louise Lindquist Sassene lyfter perspektiven i viktiga frågor inom olika lärmiljöområden. Resonemangen är lätta att följa även när det blir komplext. Louise håller i podden en trevlig samtalston, är alltid påläst och borrar stringent i frågorna.” 

— Jag vill rikta ett stort tack till alla de som varit gäster i vår podd och så generöst delat med sig av sin kunskap. Det har varit en ära såväl som otroligt roligt och lärorikt att få prata med alla dessa fantastiskt kunniga människor, säger Louise.

 

I Lärmiljöpodden pratar Louise varje vecka med gäster om vad lärmiljö behöver vara och hur den kan planeras utifrån arkitektur, digitalisering, ekonomi, inkludering, hållbarhet, neurovetenskap, pedagogik, politik, psykologi, staden och tekniken, för att belysa hur allt hänger ihop.

Podden görs av ÅWL Arkitekter och spelas in på Beppo Ljudproduktion.

Här hittar du alla avsnitt av Lärmiljöpodden. Den finns även på Spotify och där poddar finns.

Skolhusgruppen är en ideell förening och ett professionellt nätverk som fokuserar på skolmiljö, skolbyggnader och skolgårdar. Alla typer av miljöer för utbildning – från förskola till högskola. De utbyter kunskap vid konferenser, studieresor och diskussionskvällar.