facebook

Möt teamet som jobbar med AMA-beskrivningar på landskapsavdelningen

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man jobbar med AMA-beskrivningar för mark. På ÅWL har vi förmånen att ha flera landskapsarkitekter som är vana vid att ta fram tekniska beskrivningar och mängdförteckningar i våra projekt. Catrin Stengård, Frida Näsman och Emma Lindman är tre av dem.  


– Det är en kompetens som är väldigt efterfrågad men som vi märkt att många andra arkitektkontor faktiskt inte har. Det finns en oerhörd styrka i att ha denna kompetens i huset, det gör att vi kan ha sömlösa och snabba processer. Men vi hjälper även andra kontor eller externa parter med den här typen av uppdrag, säger Catrin Stengård.

Catrin, Frida och Emma har alla stor vana att utföra tekniska beskrivningar och mängdförteckningar i våra projekt. I både större och mindre skala då vi har projekt både för offentliga och privata beställare, på allmän platsmark och tomtmark. 

– Tillsammans har vi bred kunskap om AMA-beskrivningar och vi kan göra allt från tekniska beskrivningar, mängdförteckningar, rambeskrivningar till granskningsstöd och hålla utbildningar. Med utbildningsinsatserna hjälper vi till med tips och trix för att undvika dyra fallgropar, säger Emma Lindman.
 
Har du frågor om AMA-beskrivningar? 
Tveka inte att höra av dig direkt till någon av våra AMA-beskrivare, eller till avdelningschef landskap Matilda Sabel.