facebook

Vi växer och söker fler medarbetare till vår landskapsavdelning!

Vi behöver nu fler medarbetare till vår landskapsavdelning.

På ÅWL arbetar vi med både offentliga och privata uppdrag, från stadsplanering till projektering, och alltid med målet att skapa attraktiva och hållbara livsmiljöer. ÅWL Arkitekter har idag omkring 100 anställda: husarkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, markingenjörer, byggnadsingenjörer och visualiserare.

Landskapsavdelningen består idag av 14 landskapsarkitekter och en markingenjör. Vi arbetar framförallt med att planera och utforma bostadsnära utemiljöer, större stadsbyggnadsprojekt samt offentliga miljöer som parker, kajstråk och lekplatser.
Hos oss får du jobba i alla delar i projektprocessen, med tidiga skeden, skisser, detaljplaner och projektering av bygghandlingar. Vi tror att det mesta resultatet blir bättre om man arbetar tillsammans och möts över disciplingränserna.

Hos oss får du utvecklas och ta eget ansvar samt vara med och påverka verksamheten.

Vi söker nu landskapsarkitekter i flera roller, både dig som har kortare arbetslivserfarenhet och dig som har jobbat i flera år och är redo att ta nästa kliv mot ett större ansvar som handläggare eller som uppdragsansvarig.

För att ansöka, skicka ett mejl till sylvia.rodeback@awlark.se