Vi söker nya landskapsarkitekter

Vi vill förstärka vårt team med två landskapsarkitekter; en erfaren i rollen som uppdragsansvarig och en som handläggande. ÅWL Landskap består av närmare 20 landskapsarkitekter i en kreativ och utvecklande miljö. Vi upplever en stadig och stark efterfrågan på våra landskapsarkitekturtjänster och behöver nu bli fler. Med kontor både på söder i Stockholm och i centralt läge i Norrköping är placeringsorten för båda tjänsterna flexibel.

 

Erfaren, ansvarig landskapsarkitekt
Vi söker dig som är en kreativ och engagerad landskapsarkitekt, med åtta års erfarenhet av arbete med bl.a. utredningar, landskapsanalyser, gestaltningsprogram och detaljprojektering för både privata och offentliga beställare. I rollen som erfaren och uppdragsansvarig landskapsarkitekt söker vi dig som brinner för att skapa hållbara och kvalitativa livsmiljöer och motiveras av att ha en samordnande och ledande roll med mycket kundkontakt.

Som erfaren landskapsarkitekt leder du uppdrag och stöttar dina kollegor med din kunskap. Du är en affärsmässig och målorienterad person men samtidigt lyhörd. Samtidigt som du brinner för gestaltande arbete har du erfarenhet av och kunskap om tekniska krav och regelverk. Du arbetar gärna i team och är en prestigelös person som kan konsten att delegera. Som person är du kommunikativ och pedagogisk med förmågan att kunna leda, delegera och coacha andra. Du är en lagspelare och ser till helheten men vet att det är detaljerna som gör skillnad.

 

Handläggande landskapsarkitekt
Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet som projekterande landskapsarkitekt och har god förståelse för gestaltnings- och projekteringsprocessens olika skeden. I ditt arbete är du noggrann och intresserad av detaljutformning och vill bredda din kompetens och utvecklas inom olika skeden och typer av projekt. I rollen som handläggande landskapsarkitekt kommer du att arbeta med varierande projekt såsom skolor, bostäder, parker och torg och gatumiljöer i både tidiga och sena skeden, från förstudier och planering till slutlig projektering.

Ditt intresse för gröna miljöer är genuint och du har kunskap om växtkomposition, uppbyggnad av växtbäddar och materialkunskap. Som person är du affärsmässig och målorienterad och samtidigt lyhörd. Du är utåtriktad och tycker om att samarbeta med både medarbetare och kunder och har en god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Du är också nyfiken och driven och söker nya lösningar på komplexa, tekniska utmaningar i den fysiska miljön med hållbarhet i fokus. Din erfarenhet av både gestaltning och projektering är värdefull liksom arbete med utredningar och analyser samt tekniska beskrivningar.

Placeringsort
Stockholm alternativt Norrköping

Kontakt
Avdelningschef Matilda Sabel, telefon 073-661 51 11.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-01-29. Skicka din ansökan till: rekrytering@awlark.se. Märk ditt mail med ”Erfaren landskapsarkitekt” eller ”Handläggande landskapsarkitekt”

 

Se våra landskapsprojekt här