Uppdragsansvarig arkitekt Norrköping

Vad förväntas av en uppdragsansvarig arkitekt i Norrköping?
Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt inom husbyggnad och tidiga skeden med fokus att leda uppdrag, ackvirera, bygga och underhålla kundrelationer i Östergötland. Det är en roll som kräver brett kontaktnät och dokumenterad vana att dra in och leda uppdrag framgångsrikt. Som uppdragsansvarig har du engagemang i och erfarenhet av hållbart samhällsbyggande. Du har också goda kunskaper i kommunala processer.

Du har ett stort kontaktnät hos både privata aktörer och kommuner i Östergötland. Du är kommunikativ och en fena på att presentera dina idéer för kund på ett inspirerande och engagerande sätt.

Som uppdragsansvarig är du länken mellan kollegorna, kunden och verksamheten internt. Du ansvarar för korrekt genomförande avseende kvalitet, arkitektur, tidplan och budget.​ Rollen kräver även hög design- och formgivningskompetens och du utför likaså koncept- och skissarbete i tidiga skeden.

Utbildning och kompetens:
Du har en arkitektexamen på masternivå med minst 10 års yrkeserfarenhet varav minst 5 år som uppdragsansvarig arkitekt (dokumenterat). Du har erfarenhet av att leda uppdrag och projekt med hållbarhetsprofil samt:

  • Arkitektexamen på masternivå
  • Arbetar obehindrat i Archicad alt. är öppen för att lära dig detta.
  • Goda kunskaper i presentationsverktyg som: Indesign, Powerpoint, Illustrator och photoshop

Anställningstyp: Tillsvidareanställning, heltid

Arbetsplats/placeringsort: Norrköping

 

Intresserad? Skicka din ansökan till rekrytering@awlark.se!