Landskapsingenjör

Vad förväntas av en landskapsingenjör?
Vi söker dig som är landskapsingenjör och arbetat med främst projektering i minst fem år som konsult i vår bransch. Du får gärna ha relevant specialistkompetens inom exempelvis konstruktion, teknisk beskrivning enligt AMA eller dagvatten och VA vid sidan om ett genuint intresse för växtbäddar, höjdsättning och detaljprojektering.

Utbildning, kompetens och erfarenhet:
Du har en relevant utbildning för rollen, gärna med examen, och arbetar obehindrat i CAD-miljö. Har du dessutom kompetens inom eller ett intresse för GIS och 3D-projektering är det en fördel. Vi värderar dina personliga egenskaper lika högt som din utbildning och kompetens. Som person är du målmedveten, driver projekten framåt och kan prioritera och anpassa dig efter nya förutsättningar. Du är en självklar teammedlem och trivs bäst i grupp, är kommunikativ och tydlig. Du är nyfiken och driven och vill hitta nya lösningar på komplexa, tekniska utmaningar i den fysiska miljön med hållbarhet i fokus. Du är ansvarsfull, prestigelös och mån om att gruppen tillsammans når uppsatta mål och goda resultat.

Anställningstyp: Tillsvidareanställning, heltid

Arbetsplats/placeringsort: Norrköping eller Stockholm

Sista ansökningsdag:  25 augusti

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och ev. portfoli. Skicka din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 26 juni. Notera att ansökningar hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna, kontakta Matilda Sabel på rekrytering@awlark.se, eller 073-661 51 11.

 

Intresserad? Skicka din ansökan till rekrytering@awlark.se!