Kreativ visualiserare med inriktning på arkitektur och grafisk formgivning

Vad förväntas av en visualiserare?
ÅWL Arkitekter växer och behöver förstärka vår visuella kommunikation. Vi söker dig som är utbildad visualiserare med inriktning på arkitektur och samtidigt besitter god kompetens inom grafisk formgivning. Ett plus är om du dessutom har ett intresse för foto, film och VR.

På ÅWL tar vi fram visualiseringar och grafiskt material genom hela byggprocessen från idé till försäljningsbilder och presentationer. Ofta jobbar vi med korta deadlines vilket kräver att du har en god arbetsprocess och är kreativ och idérik.

Vi jobbar nära både arkitekter och landskapsarkitekter på ÅWL, så en god samarbetsförmåga och en önskan om att utveckla bilder och presentationer tillsammans är en förutsättning.

Vi söker dig som är junior i rollen och vill utvecklas tillsammans med oss, det viktigaste för oss är att du är nyfiken, hungrig och gillar att jobba ihop med andra människor.

 

Utbildning, kompetens och erfarenhet:
Relevant utbildning för tjänsten, inom visualisering och/eller grafisk formgivning.
Hög kompetens inom3D studio max, Vray och Adobe Creative Suite.
God kunskap inom Autocad/archicad, Sketchup, Rhino, filmredigeringsprogram.
Extra plus om du kan Twin motion, Unreal Engine.

 

Anställningstyp: Tillsvidareanställning, heltid

Arbetsplats/placeringsort: Stockholm eller Norrköping

Sista ansökningsdag: 1 september

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och ev. portfolio.

Intervjuer sker löpande, men med ett sommaruppehåll under semestern 8/7 – 15/8. Sista ansökningsdag är 1 september. Har du frågor om tjänsterna vänder du dig till: rekrytering@awlark.se eller Anna Månsson, +46 704 95 86 04.