Handläggande/uppdragsansvarig landskapsarkitekt i Norrköping

Vad förväntas av en landskapsarkitekt?
Vi söker dig som arbetat som landskapsarkitekt i minst 8 år som konsult i vår bransch, med inriktning på projektering. Du har tidigare arbetat som uppdragsansvarig landskapsarkitekt för mindre uppdrag och/eller som teknikansvarig eller handläggande i större uppdrag. I rollen som erfaren handläggare och/eller uppdragsansvarig landskapsarkitekt söker vi dig som brinner för att skapa hållbara och kvalitativa livsmiljöer och motiveras av att ha en samordnande och ledande roll med mycket kundkontakt. Du är en utåtriktad person som vill vara med och vidareutveckla landskapsgruppen i Norrköping och är van att självständigt driva och leda projekt i olika skeden.

Utbildning, kompetens och erfarenhet:
Du har en landskapsarkitektexamen på masternivå och arbetar obehindrat i CAD-miljö och Adobeprogrammen och drar dig inte för att skissa för hand vid behov.

Vi värderar dina personliga egenskaper lika högt som din utbildning och kompetens. Som person är du målmedveten, driver projekten framåt och kan prioritera och anpassa dig efter nya förutsättningar. Du är en självklar teammedlem och trivs bäst i grupp, är kommunikativ och tydlig. Du är nyfiken och driven och vill hitta nya lösningar på komplexa, tekniska utmaningar i den fysiska miljön med hållbarhet i fokus. Du är ansvarsfull, prestigelös och mån om att gruppen tillsammans når uppsatta mål och goda resultat.

Anställningstyp: Tillsvidareanställning, heltid

Arbetsplats/placeringsort: Norrköping

Sista ansökningsdag: 25 augusti

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och ev. portfoli. Skicka din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 26 juni. Notera att ansökningar hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsterna, kontakta Matilda Sabel på rekrytering@awlark.se, eller 073-661 51 11.

Intresserad? Skicka din ansökan till rekrytering@awlark.se!