Affärsutvecklare ombyggnad och omvandling

Uppdragsansvarig arkitekt Norrköping eller Stockholm

 

Vad förväntas av en affärsutvecklare inom ombyggnad och omvandling?
Vi söker en affärsutvecklare inom ombyggnad och omvandling med fokus på att tillsammans med våra kunder och beställare driva utvecklingen mot ett mer hållbart byggande. Som affärsutvecklare driver du aktivt affär, ackvirerar, bygger och underhåller kundrelationer. Du har lång och gedigen erfarenhet inom ombyggnad och omvandling och har jobbat med allt från ROT och renovering till omvandling och återbruk. Rollen innebär även att vara innovativ och kreativa för att hitta nya lösningar och sätt att jobba med omvandling och återbruk.

Som affärsutvecklare har du stor frihet men också ansvar att driva affären inom ramen för ÅWL:s långsiktiga mål och vision. Du genererar en betydande affärsvolym. Självklart bygger du trygga och långsiktiga kundrelationer, nätverk och marknadskontakter för dig själv och andra inom ÅWL. Därför är det viktigt att du har ett brett kontaktnät både inom privat och offentlig marknad. Du är öppen och generös med din kunskap internt och gentemot dina kunder. Du är kommunikativ och är dessutom en fena på att presentera dina idéer för kund på ett inspirerande och engagerande sätt.

En uppdragsansvarig hos ÅWL styr och leder uppdraget både internt och externt. Uppdragsansvarig fungerar som länk mellan kunden, uppdraget och verksamheten och ansvarar för korrekt genomförande avseende kvalitet, arkitektur, tidplan och budget.​

Utbildning och kompetens:
Du har en arkitektexamen på masternivå med minst 10 års yrkeserfarenhet varav minst 5 år som uppdragsansvarig arkitekt (dokumenterat). Du har lång erfarenhet av att leda uppdrag och projekt med hållbarhetsprofil samt:

  • Arkitektexamen på masternivå
  • Arbetar obehindrat i Archicad alt. är öppen för att lära dig detta.
  • Goda kunskaper i presentationsverktyg som: Indesign, Powerpoint, Illustrator och photoshop
  • Lång erfarenhet av ombyggnad- och omvandlingsprojekt.

Anställningstyp: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetsplats/placeringsort: Stockholm eller Norrköping

 

Intresserad? Skicka din ansökan till rekrytering@awlark.se!