ÅWL

Jobba hos oss

Vill du vara en nyckelperson i ÅWL Arkitekters satsning på samhällsutveckling genom arkitektur? Motiveras du av att vara med och påverka och göra skillnad? Vi är alltid intresserade av nya talangfulla medarbetare som vill vara med och bidra till ÅWLs framtid.

Här lägger vi upp de tjänster vi rekryterar till just nu:


Affärsområdesansvarig Stadsbyggnad

Som Affärsområdesansvarig Stadsbyggnad ska du arbeta proaktivt och långsiktigt med att utveckla vårt erbjudande inom stadsbyggnad samt säkerställa kunskapsutvecklingen och kunskapsöverföringen inom kontoret. Du vill synas utåt och ta en del i samhällsdebatten kring byggandet av framtida städer och livsmiljöer. Du ska även ha en ambition och förmåga att inspirera internt för att öka kunskaper och nyfikenhet inom ämnet. Vi ser att du kan projektleda olika typer av kompetenser och sätta ihop team för att nå bästa resultat i varje uppdrag, allt ifrån tidiga skisser och detaljplaneskeden till komplexa strukturplaner.

I denna rekrytering samarbetar vi med Holm Rekrytering AB.

Läs mer om tjänsten här:

http://holmrekrytering.se/lediga-tjanster/affarsomradeschef-stadsbyggnad/


Affärsområdeschef Kommersiella Fastigheter

Som Affärsområdesansvarig Kommersiella Fastigheter blir du ansvarig för att etablera ÅWL som en betydande aktör på den kommersiella marknaden i Stockholmsområdet.

Ditt främsta uppdrag blir att utveckla affärsområdet och kontorets profil inom kontors- och handelsprojekt. Med hög kreativ nivå ska du skapa värde och konkurrensfördelar för våra kunder genom arkitektur. Du kommer att få stor frihet att skräddarsy ditt team, och vi ser att du kommer att projektleda olika typer av kompetenser för att nå bästa resultat i varje uppdrag, allt ifrån konceptutveckling till färdiga bygghandlingar. Du ska även arbeta aktivt för att öka kunskapen internt och skapa intresse och nyfikenhet för ditt kompetensområde.

I denna rekrytering samarbetar vi med Larenius & Partners. Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt till Charles Mellin: charles@larenius.se eller hör av dig på 0709 59 77 39.

Ansvarig landskapsarkitekt

Vi söker dig som har känsla för gestaltning och tycker om att leda andra medarbetare. Du har förmåga att motivera och engagera teamet för att skapa bra lösningar utifrån varje projekts förutsättningar.

Vi tror att du har cirka tio års erfarenhet av att arbeta som landskapsarkitekt och minst fem års projekteringsvana. Kundrelationer är en viktig del av arbetet. Ansökan skickas till sylvia.rodeback@awlark.se

Arkitekter

Vi söker dig med kunskap och vilja att handlägga spännande projekt i och runt Stockholm.

Välkommen med ansökan till Anna Månsson
anna.mansson@awlark.se